Eräänlainen otsikkokuva...
Uutiset Pelaajat Tilastot Sarjataulukko Ottelut Info Palkinnot
Historia Ennätykset Kuvat Sponsorit Linkit Apinat Treeni-ilmo

Pörssi:
#19 1+4=5
#68 2+1=3
#18 1+2=3
#10 2+0=2
#5 1+1=2

Taulukko:
FCK 4p 11-2
IBK 4p 12-9
Copa 3p 7-6
GBB 3p 7-6
---
5. MaKi   2p 9-10

Apinat top:
#103
#193
#183
#683
#10
#50
 

MaKi I

MaKi I eli Maarinkunnaan Kilvan ykkösjoukkue on vuonna 2000 perustettu salibandyjoukkue, joka toimii Maarinkunnaan asukasyhdistyksen alaisena. Joukkue syntyi pitkällisten neuvotteluiden päätteeksi. Palavereissa MaKia edusti Andreas Koivisto ja asukasyhdistyksen puolta Veli-Pekka Venho.

MaKin ensimmäinen kausi ssbl:n sarjoissa oli 2001-2002. Tuolloin MaKi selvitti tiensä 5. divisioonaan.

Kolmen vitoskauden jälkeen oli vuorossa kolme kautta IV divisioonassa. Kaudella 08-09 Maarinkunnaan ylpeyden otteita saatiin seurata ensimmäistä kertaa III divisioonassa. Joukkue onnistui säilyttämään niukasti sarjapaikkansa, joten kivinen taival kolmosessa jatkui. Myös seuraavalla kaudella joukkue onnistui säilyttämään paikkansa kolmosessa, mutta kolmas kausi kolmosessa päättyi nöyryyttävään putoamiseen neloseen. Visiitti neloseen jäi tällä kertaa ranskalaiseksi, kun debyyttikauden Apinoissa pelannut maalivahti Petri Johansson siivitti karsintojen unelmapeleillään joukkueen takaisin kolmoseen. Kaudelle 2013-14 suunnitellut uudistukset kolmoseen eivät joukkuetta oikein innosta, joten GM laittoi koko Maarinkunnaan budjetin likoon siirtomarkkinoilla ja kokosi joukkueesta varsinaisen DreamTeamin. Tällä superlupausten, liigakonkareiden, liimanäppien ja sulkapallokuninkaiden värittämällä ryhmällä nousu kakkoseen lohkovoittajana on ainoa realistinen tavoite. Toki seurajohto voisi tietyissä olosuhteissa olla tyytyväinen myös karsintojen kautta tapahtuneeseen nousuun. Mutta näillä eväillä tulevaan kauteen.

MaKin ykköspeliasun pelipaidan väri on punainen. Vaihtoehtoinen pelipaidan väri on valkoinen. Shortsit ovat molemmissa asuissa mustat.

Joukkueen yhteyshenkilö on Andreas Koivisto, jolle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen andreas.koivisto(at)makisalibandy.com

Joukkueen www-sivuja koskevat asiat voi lähettää myös suoraan ylläpitäjälle osoitteeseen tom.gladh(at)makisalibandy.com.

Joukkueen paras saavutus on Vantaan Mestaruuskisojen 6. sija vuodelta 2010.

Joukkueen nuorin pelaaja on puolustaja ?. Joukkueen vanhin pelaaja, ?, löytyy välillä maalista ja välillä hyökkäjän tontilta.

Maarinkunnaalla toimii MaKi ykkösen lisäksi kaksi muutakin joukkuetta: kadeteista koostuva MaKi Royalklub ja vähän kokeneemmista pelimiehistä koottu MaKi 4 A. Molempien sivut löydät sekä linkeistä, että Maarinkunnaan Kilvan sivuilta osoitteesta www.makisalibandy.com .