Eräänlainen otsikkokuva...
Uutiset Pelaajat Tilastot Sarjataulukko Ottelut Info Palkinnot
Historia Ennätykset Kuvat Sponsorit Linkit Apinat Treeni-ilmo

Pörssi:
#19 1+4=5
#68 2+1=3
#18 1+2=3
#10 2+0=2
#5 1+1=2

Taulukko:
FCK 4p 11-2
IBK 4p 12-9
Copa 3p 7-6
GBB 3p 7-6
---
5. MaKi   2p 9-10

Apinat top:
#103
#193
#183
#683
#10
#50
 

Otteluraportit

Valitse ottelu:
  


MaKi - FCK 1-6

10.10.2015 @ Ruskeasuo, GM Koiviston näkemys ottelusta

MaKin kausi alkoi monen vuoden tauon jälkeen taas 5. divisioonasta. Kaikki lohkon joukkueet olivat ennestään täysin tuntemattomia, niinpä ei tiedetty lainkaan mitä odottaa tulevalta kaudelta. Siitä vai mistä lie johtunut, mutta apinat lähtivät otteluun takki täysin auki ja täysin höntsäämään. Vastustajalla taas jalka liikkui ja porukkaakin löytyi niin, että tahtia pystyttiin pitämään yllä loppuun asti.

Ensimmäisessä erässä MaKi oli edes jollakin tasolla mukana pelissä. FCK pääsi suhteellisen nopeasti 0-2 johtoon, mutta erän loppupuolella Mini Suihkonen pääsi ampumaan MaKin kauden avausosuman komealla rannelaukauksella. Jani pääsi ylivoimahyökkäykseen ja kaikki odotti syöttöä kaverille, myös vastustajan maalivahti. Kokeneena kehäkettuna Mini näki, että etukulma jäi auki ja laittoi pallon varmasti maaliin. Viime kaudella Mini taisi jäädä maaleitta ja ottelun tuoksinassa hän olikin ainoa, jonka naamalta saattoi nähdä pienen hymyn. Muuten apinoiden peli takkusi pahasti eikä kymmenen vuoden takaisesta edellisestä 5. divarikaudesta ollut enää kenelläkään samoja jalkoja jäljellä.

Tulos oli siis täysin aneeminen apinalauma, joka ei pystynyt tarjoamaan mitään vastusta hyvin liikkuneelle FCK:lle. Toivottavasti peli kuitenkin toimi jonkinlaisena herättäjänä, että jatkossa päästään otteluihin huomattavasti paremmalla asenteella. Huomiona ottelusta jäi ehkä tuomarilinja, joka oli selvästi paljon höllempi kun ylemmillä sarjatasoilla. Nyt sallittiin melkein kaikki ja peli oli välillä karata tuomarikaksikon käsistä. Onneksi ottelusta selvittiin kuitenkin lopuksi ilman loukkaantumisia.


Ottelun apinat:

3 apinaa  #18 Jani Suihkonen
2 apinaa  #19 Jarno Väkiparta
1 apina  #10 Antti Hakala