Eräänlainen otsikkokuva...
Uutiset Pelaajat Tilastot Sarjataulukko Ottelut Info Palkinnot
Historia Ennätykset Kuvat Sponsorit Linkit Apinat Treeni-ilmo

Pörssi:
#19 1+4=5
#68 2+1=3
#18 1+2=3
#10 2+0=2
#5 1+1=2

Taulukko:
FCK 4p 11-2
IBK 4p 12-9
Copa 3p 7-6
GBB 3p 7-6
---
5. MaKi   2p 9-10

Apinat top:
#103
#193
#183
#683
#10
#50
 

Otteluraportit

Valitse ottelu:
  


BOF - MaKi 4-8

10.10.2015 @ Ruskeasuo, GM Koivisto raportoi

Raporttia odotellaan. Kiitos kärsivällisyydestä! Kauden toisessa ottelussa kentällä nähtiin edes hiukan sisuuntunut apinalauma. Tällä kertaa peliä päästiin pyörittämään kahdella kokonaisella viisikolla, mikä selkeytti touhua. Vastuskin oli huomattavasti köykäisempi kun ensimmäisessä ottelussa. Tästä huolimatta peli alkoi MaKin osalta todella vaikeasti. Apinat kyllä hallitsivat palloa ja pyöritti peliä vastustajan päädyssä, mutta siitä huolimatta BOF pääsi nopeasti 3-0 johtoon. Heidän viimeistely toimi ja he rokottivat apinoita todella kovalla prosentilla.

Tällä kertaa ei kuitenkaan usko omaan tekemiseen missään vaiheessa loppunut, vaan myös MaKi pääsi viimein maalien makuun kun Kungen Hakala tykitti apinalauman ensimmäisen osuman kovalla kudilla puoliviivan tuntumasta. Hyvän maskin maalin edustalla teki Ville. Kavennuksen jälkeen MaKin tekeminen rentoutui selvästi ja pallojakin rupesi löytämään verkon perukoille.

Tasaisen varmasti apinat nousivat tasoihin ja ohi. BOF pääsi vielä kaventamaan tilanteeksi 4-5, mutta sen jälkeen MaKi teki vielä kolme maalia, eikä pelistä enää loppua kohden saatu jännittävää.

Tämä päivän toinen ottelu oli selvästi rauhallisempi kuin ensimmäinen. Tuomaripelistä jäi tässä parhaiten mieleen toisen tuomarin hokeama kun pallo meni laidan yli: "Keltaisesta meni, jatketaan kiistapallolla!" Ja näin tehtiin.

MaKille turnauksesta jäi siis käteen kaksi sarjapistettä ja vakava peiliinkatsomisen paikka. Mikäli haaveillaan paikasta ylemmällä sarjatasolla ensi kaudella, on työtä kyllä paiskittava aika lailla. Saa nähdä miten käy, MaKin kuntohuippu kun on viime kausina ollut siinä vuodenvaihteen jälkeen...

Ottelun apinat:

3 apinaa  #68 Alex Stenman
2 apinaa  #10 Antti Hakala
1 apina  #19 Jarno Väkiparta