Eräänlainen otsikkokuva...
Uutiset Pelaajat Tilastot Sarjataulukko Ottelut Info Palkinnot
Historia Ennätykset Kuvat Sponsorit Linkit Apinat Treeni-ilmo

Pörssi:
#19 1+4=5
#68 2+1=3
#18 1+2=3
#10 2+0=2
#5 1+1=2

Taulukko:
FCK 4p 11-2
IBK 4p 12-9
Copa 3p 7-6
GBB 3p 7-6
---
5. MaKi   2p 9-10

Apinat top:
#103
#193
#183
#683
#10
#50
 

Uutiset

Kausi


Katsaus tulevaan kauteen

Siitä on ehtinyt jokunen tovi vierähtää, kun viimeksi Apinat pelasivat viimeksi vitosessa. Edellisen kerran kausi oli 2004-05 ja silloin kausi oli pelkkää juhlaa. Nähtäväksi jää toistaako historia itseään. Tuolloin oltiin nuoria ja innokkaita, jotka naureskelivat vanhoille äijille, jotka vetivät pienellä rosterilla. Harmiksemme karma harvoin unohtaa ja nykyään olemme itse juurikin sellainen jengi. :) Näillä eväillä on hyvä lähteä viime kauden putoamisen jälkeen hakemaan uutta vauhtia vitosesta.

Meidän rosterissa on jokunen muutos käynyt sitten viime kauden. Odotetusti viime kauden pörssikunkku Tomppa antoi rukkaset vitoselle ja siirtyi treenikaveri Bad Companyyn dominoimaan nelosen pelejä. Puolustuspäässä menetettiin harmittavasti Ana, joka siirtyi entisen MaKi-tähden Fellun tähdittämään Fennoon kolmoseen. Lisäksi toinen maalivahti Jonni pisti pillit pussiin, joten tällä kaudella Petellä on nyt iso vastuu tolppien välissä. Lisäksi Taikuri Lodenius pitää ilmeisesti välivuotta kokonaan salibandystä, ainakaan miestä ei ole näkynyt treeneissä. Tilaa kyllä löytyy, jos mieli muuttuu. Täysin uusia pelaajia ei ole tullut, mutta muutama uusvanha pelaaja on taas palannut Apina-nuttuun. Vanha voimahyökkäähä Koti on nähty vuosien jälkeen taas treeneissä hyvällä mielellä ja tutkapari Jussikin on nähty treeneissä pyörähtävän. Kovasti on pojilla tahtotila tuoda vanha kunnon voimis takaisin iskuun. Katsellaan, miten tilanne kehittyy kauden mittaan. Lisäksi koko Apina-lauma pidättää hengitystään, kun takavuosien tähtipakki Boris ei ole edelleenkään kadonnut treeneistä, vaikka syyskuu ehtinyt jo pitkälle. Nähdäänkö tässä hartaasti odotettu THE COMEBACK, jota koko maarinkunnas oon odottanut kuin kuuta nousevaa?

Toistaiseksi tunnetusti GM:n lyhyt pinna on pitänyt ja kapteenia ei ole lähdetty muuttamaan, vaikka viime kauden tuloksena olikin putoaminen. Mutta jos tulokset eivät alkukaudesta ole tyydyttäviä, voi Capu Van alkaa vilkuilemaan olkansa yli, että milloin sieltä tulee haastaja koputtelemaan. Siellä on useampi kaveri odottanut, milloin pääsee haastamaan Vin kapteenipainiin (ja Make vain painiin). Apinat eivät sen kummempia tavoitteita tulevalle kaudelle laita, mutta kivempi on pääsääntöisesti olla taulukon yläpäässä kuin alapäässä. Katsellaan miten peli alkaa sujua ja mietitään sitten tarkempia suunnitelmia. Kauden avaukseen ei ole enää pitkä ja siihen mennessä pitäisi saada peli kasaan, vielä on vähän ollut tekemistä. Tietyn haasteen tuo se, että tulevalla kaudella meidän pitäisi varmaan ainakin jossain peleissä olla hallitsevampi osapuoli ja sehän ei tunnetusti ole meille koskaan sopinut. Mutta sehän on vain mukavaa, kun pääsee paljon pallolle. Joka tapauksessa, kohta taas mennään, johan tässä on pitkään odoteltu, että pelit jatkuu. #13

Vitosessa jälleen

Apinat ovat pitkästä aikaa jälleen päässeet omalle tasolleen ja palautuneet vitosen vauhtiin. Joukkueen kuulumisista ja kauteen valmistautumisesta vinkkejä saa seuraamalla joukkueen Twitter-kanavaa @MaKinApinat. Kotisivujen päivitystiheys on jälleen kysymysmerkki, mutta ei se ainakaan viime vuotta laiskempaa voi olla. Mennään jälleen perinteisellä suomalaisen urheilijan tavoitteella eli teemme parhaamme, katsotaan, mihin se riittää.